Aanbieding Castelo tegels


Aanbieding Castelo  tegels in de maand december. In deze dure maand moet er al zo ontzettend veel en als u bij  ons in juist die dure december maand  wand- en vloertegels van Castelo tegels koopt geven wij u een aardige korting. Komt u rustig eens langs wat de vele mogelijkheden betreft en wat de aanbieding van de Castelo tegels u op kan leveren. Wij kunnen u adviseren wat het beste in uw te betegelen ruimte past. Neemt u uw plattegrond mee en we nemen de vele mogelijkheden met uw door, u zult verbaast staan van de vele opties in patroon,  kleur en uiteraard de verschillende merken.

Houd u onze website in de gaten want we hebben regelmatig  een aanbieding van cementtegels.

Wat als ik de tegels pas in juni 2016  pas nodig heb?

Mocht u gebruiken willen maken van de Aanbieding Castelo tegels maar uw project wordt pas opgeleverd in het voorjaar, dan is dat geen enkel probleem als u het contract hebt ondertekend in de maand december blijft deze aanbieding Castelo tegels van kracht. Leuk toch?

Castelo 30x30

Aanbieding Castelo tegels

De meeste klanten die onze winkel in Oostwold onder de rook van Groningen bezoeken staan versteld van de enorme keuze. wij zijn denk ik het kleinste winkeltje van Nederland maar met een enorme ruime keuze uit bijzonder tegels. Wij hebben geen luxe showroom maar wat ik onze klanten vaak hoor zeggen is dat het net een snoepwinkel is. Het is mooi als u de tijd hebt om eens rustig de vele opties te komen bekijken, want er is echt  zoveel moois en daar heb je gewoon even de tijd voor nodig. U hoeft zich dan ook niet schuldig te voelen als u tijdens het eerste bezoek nog geen keuze heeft kunnen maken. Een groot aantal klanten die voor cementtegels kiezen hebben  toch echt wel een tijdje nodig om tot een beslissing te komen en dat is ook helemaal geen probleem want de Cementtegelvloer is een dure investering die u voor vele jaren in de woning heeft.

Aanbieding Castelo cementtegls

Aanbieding Castelo tegels.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *