Patroon tegels in hal en toilet


Patroon tegels in hal en toilet. We hebben weer een prachtig project opgeleverd  van Patroon tegels in hal en toilet van het merk PIP STUDIO bij een klant  uit Hoogezand. Het resultaat mag er weer zijn . De vloer is na het voegen schoongemaakt en ook geïmpregneerd, En is nu klaar. Onze klant is helemaal blij met de nieuwe Patroon tegels in hal en toilet.  Het is nog best een hele klus geworden, het valt altijd weer tegen wat de tijd betreft maar dan is het ook wel een top vloer geworden.

De combinatie is  samen met  de klant bedacht, we hebben 5 patronen in de vloer verwerkt . Dit is de grijs /zand kleur en we hebben uiteraard nog een aantal mooie kleur combinatie te weten : Blue, Aqua, Grey en Green, deze combinaties zijn niet standaard in de collectie en hebben dus een langere levertijd.

Patroon tegels in hal en toilet kleuren combinaties

Pip collectie lace sand

Pip collectie lace sand

Het is zeker de moeite waard om ook deze collectie eens te bekijken.  Wilt u ook graag Patroon tegels in hal en toilet kom dan zeker eens langs om te kijken wat allemaal de moeite waard is want we hebben uiteraard nog meer combinaties die prachtig zijn. En de Patroon tegels kunnen natuurlijk ook geplaatst worden in woonkamer, slaapkamer, bijkeuken, badkamer  en bijkeuken.

Wilt u eenheid in huis dan is het helemaal geen gekke gedachte om op de begane grond overal cementtegels te plaatsen die goed met elkaar machten,  Het is best mogelijk om in iedere ruimte een ander motief te doen maar dan wel dezelfde kleur of juist alleen de effen  tegels met een patroon gebruiken, zo kunt u eindeloos combineren met patronen en kleuren..

Daarom nodig ik u van harte uit om eens langs te komen als u van plan ben om patroon tegels in hal en toilet te willen plaatsen of welke andere ruimte dan ook. . 050-5515530  Ga voor meer patroontegels ook eens naar Cementtegels.nl

Pip lace sand in hal

Pip lace sand in hal

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *