Castelo tegels op het balkon


Castelo tegels op het balkon, serre of  terras  is heel goed mogelijk het kan uw leefruimte buiten net even dat bijzondere gevoel geven. Maar het kan ook als u de Castelo tegels binnen heeft liggen en het door laat lopen op het terras of balkon dat je daarmee je leefruimte  vergroot. Dat is fantastisch en het geeft eenheid. Let wel dat de afwatering goed geregeld  is zodat het water niet op de Castelo tegels op het balkon blijven liggen. Buiten moeten de Castelo tegels ook worden geïmpregneerd.  Ze kunnen zelfs met de hogedrukspuit worden schoongespoten als er na het einde van het seizoen algen op gekomen zijn.

Kom rustig eens een kijkje nemen in onze winkel in Oostwold onder de rook van Groningen om te zien wat de vele mogelijkheden zijn. U krijgt bij de Tegelaer/ Cementtegels.nl   een ruim assortiment Cementtegels te zien. Wij leveren diverse goede kwaliteits merken cementtegels en durven met recht te zeggen dat wij het kleinste winkeltje zijn met het ruimste assortiment. De slagingskans is erg groot dat u wat vindt wat in de smaak valt.

Ik zou zeggen u bent van harte welkom. Het is verstandig om een afspraak te maken zodat we alle tijd kunnen besteden om de juiste keuze te kunnen maken.  U heeft bij ons persoonlijke begeleiding en service staat voorop.

Telefoon nr. 050-5515530

Castelo op balkon 20x20

Castelo tegels op balkon 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *