Terras van cementtegels


Terras van Cementtegels.

Werk in uitvoering.

Terras, buitenwerk

Terras van cementtegels. Werk in uitvoering.

terras-2-werk-in-uitvoering

Terras van cementtegels 

Overweegt u ook een terras van cementegels of een balkon te laten  betegelen , komt u eens langs voor de vele mogelijkheden. Hier boven ziet u werk in uitvoering.  Een Terras  van cementtegels  of een balkon vergroot u leefruimte en de  mediterrane sfeer is prachtig. Prefereert u een andere stijl voor het Terras van cementtegels dan is dat altijd mogelijk, er zijn zo ontzettend veel stijlen te bedenken. U kunt zelfs een tegel naar eigen wens laten inkleuren en zo heeft u dan een persoonlijk Terras van cementtegels. Wilt u uw Terras van cementtegels door ons laten verzorgen dan gaan wij uiterst nauwkeurig te werk. De tegelzetter besteedt veel tijd aan het uitzet werk zodat de vloer ook echt wordt zoals u dat wenst. Het is belangrijk dat voor buitenwerk een goede afwatering aanwezig is zodat er niet na een enorme regenbui het water op de vloer blijft staan.

Uiteraard hebben wij natuurlijk ook de mogelijkheden voor het toilet, badkamer , bijkeuken, woonkeuken , gang, hal en eventueel de woonkamer of zelfs de slaapkamer. De cementtegels zijn dus eigenlijk geschikt voor alle ruimtes in huis of dus buiten, Wij helpen u graag met het maken van keuzes en kunnen een ontwerpje maken indien dit nodig mocht zijn, dit kan de keuze soms iets vergemakkelijken. Mocht u gebruik maken van vloerverwarming dan is het natuurlijk helemaal goed en is het een uitermate schone vloer, als u de vloer goed heeft geïmpregneerd dan is het belangrijk dat u de vloer regelmatig dweilt met een edelzeep of groene zeep, op zich is het makkelijk in onderhoud.  Het blijft natuurlijk wel een marmeren toplaag dus tegen zuren is de vloer ondanks de impregnatie niet bestand.

Wij nodigen u graag uit, mocht u overwegen een nieuwe tegelvloer te kiezen ook eens bij de Tegelaer in Oostwold te komen, wij helpen u graag op weg.

Wilt u een  afspraak  bel dan op 050-5515530

 

 

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *