Portugese cementtegels


In huizen met een klassieke sfeer wordt vaak gekozen voor de bekende Winckelmans tegeltjes. Victoriaanse mozaïekvloeren of Portugese cementtegels. Deze veelal handgemaakte Portugese cementtegels zijn verkrijgbaar in tientallen formaten, mooie diepe kleuren en authentieke dessins. Wie echt sjiek wil hebben, zal met de Portugese cementtegels een fraaie keuze gaan doen.

Waar passen we de Portugese cementtegels toe?

Tegels passen altijd en overal. Maar niet elke tegel is voor elke ruimte  in huis even geschikt . Zo telt in de hal en gang vooral de slijtvastheid van de tegels een grote rol. Nu heeft u met de keuze voor een Portugese Tegels een tegel uitgekozen die zeer slijtvast is , De toplaag van de Portugese Tegels is van  marmer dus zijn de Portugese Tegels wel poreus maar dat is met de impregnatie grotendeels verholpen. Uit de ervaring van de afgelopen jaren zien we dat onze klanten de Portugese cementtegel- vloeren leggen in de hal, gang, badkame ,toilet, keuken en soms in de woonkamer en kiezen ze voor de bijkeuken en keramische tegel die mooi aansluit op de Portugese tegels. Maar ook in de bijkeuken worden de Portugese tegels steeds vaker gelegd. Mocht u onverhoopt toch een vlekje op uw Portugese tegels hebben en dan zijn er allerlei trucjes om dat weer te verhelpen.

Wat is belangrijk voor de ondervloer?

Portugese cementegels kunnen niet zomaar op elke ondervloer gelegd  worden. Om  niveauverschillen en hinderlijke opstaande randjes of zelfs scheurende voegen te voorkomen is het belangrijk dat de ondervloer solide en egaal is. Komen de tegels op een houten ondervloer dan is een stabiliserende tussen vloer noodzakelijk omdat hout werkt . Uw vakman kan u daar over adviseren.

Wat gebeurt er als er onverhoopt vlekken op mijn Portugese cementtegels komen?

Mocht u onverhoopt toch een vlekje op uw Portugese cementtegels hebben  of is er geen vakman op uw Portugese vloer bezig geweest en heeft verkeerd voegwerk geleverd dan zijn er allerlei trucjes om dat weer te verhelpen. Wij  leveren de producten van Moeller stone care en er is voor bijna elke vlek of probleem wel een oplossing, Wij zijn door de jaren heen toch zeker specialist geworden in het oplossen van vlekken op de Portugese cementtegels.

http://www.castelo.com

Castelo na slecht voegwerk

Castelo na verkeerd voegwerk.

 Castelo-cementtegelvloer-na-verkeerd-voegwerk.


Castelo-cementtegelvloer-na-verkeerd-voegwerk.

Castelo cementtegelvloer na schoonmaak.

Castelo cementtegelvloer na schoonmaak.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *