Nieuwjaarsaanbieding van De Tegel bv


Wij van Cementtegels.nl beginnen dit jaar met een Nieuwjaarsaanbieding van de Tegel bv. We hebben 5 items uitgekozen  die voor de Nieuwjaarsaanbieding van De tegel bv in aanmerking komen.

Het gaat om de LISA 8381, LISA 5360,  JUA 1383, KAR 1383,  en als laatste de VERA 1358 in de 14 x 14 formaten. De JUA 1383 en de KAR 1383 kun je samen combineren.

De 20 x 20 zijn op dit moment € 70,55 p/m2 zolang de voorraad strekt, dus OP =OP

De Vera 14 x 14 komt tijdens de Nieuwjaarsaanbieding van de Tegel bv op  € 85,00, ook hier geldt OP=OP. Dus wilt u al zo lang die prachtige cementtegelvloer dan is nu u kans om tegen een aantrekkelijke prijs en een goede kwaliteit cementtegel aan te schaffen. U kunt u plattegrond meenemen of opsturen en wij maken dan een ontwerpje voor uw te betegelen ruimte. Het is ook mogelijk om naast de Nieuwjaarsaanbieding van De Tegel bv een uni tegel er naast te gebruiken om zo uw patroon in te kaderen. Dat is geheel aan u zelf . En patroon in het oneindige weg laten lopen heeft een iets moderne uitstraling en vergroot ook  optisch de ruimte

Als je het patroon in kadert dan maak je het optisch wat kleiner. Het is maar net wat u zelf voor ogen heeft. Wij hebben natuurlijk naast deze Nieuwjaarsaanbieding van De Tegel bv nog vele andere merken en patronen. Ik denk dat wij het kleinste winkeltje van Nederland zijn maar wel met een enorme keuze.  U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen. Wij zitten onder de rook van Groningen in het mooie Oostwold, door de enorme drukte kan het raadzaam zijn om een afspraak te maken 050-5515530. Als u al zeker van u zaak bent kunt u natuurlijk ook online bestellen. Houdt u er wel rekening mee dat als u cementtegels aanschaft u ook nog de producten voor schoonmaak en onderhoud moet aanschaffen, dit bestaat uit een zuurvrij schoonmaakmiddel,  een antivlek en een dagelijks onderhoud, Dit is echt voor het behoud van uw vloer. Wat misschien nog handig is om te weten de verpakkingseenheid is 12 stuks in een doos. (0,48 m2) voor de 14 x 14 komt dat op(0,24 m2)

Met ons product houden we nog steeds  de oude technieken in ere, maar we vragen ontwerpers om met een verfrissende blik naar de producten te kijken. Dit levert vaak verrassende en nieuwe inzichten op. Er wordt steeds weer gekeken om oude patronen in een nieuw jasje te steken.

Daarom is ons motto;
Passion for handmade beauty‘.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *