Castelo Tegels Leggen


Castelo Tegels leggen vergt enige zorg. Als u het door een vakman laat plaatsen zal die zeker weten hoe hij de Castelo Tegels moet leggen. Wel is het altijd verstandig om na  te vragen of uw vakman ervaring heeft met het leggen van Castelo Tegels. Je kunt dit  nl. niet  leggen volgens de Keramische leg methode. In de praktijk hebben we al vaak meegemaakt dat de vakman  ervaring zegt te hebben met Castelo Tegels leggen maar bij nader inzien lukt het hem toch niet naar de wens van u als klant.

Castelo Tegels leggen

Castelo Tegels leggen

Castelo Tegels zijn er in vele verschillende patronen, randen en kleuren. Daarom is het handig ze vooraf volgens een tekening te gaan leggen. Omdat we meer dan 1000 vloeren hebben ontworpen en gerealiseerd in de afgelopen 25 jaar, kunnen we u adviseren en helpen met uw ontwerp voor de Castelo Tegels. Wij maken 2 ontwerpjes en de daarbij behorende offerte. Mocht u akkoord gaan met de offerte maar nog niet helemaal tevreden zijn over het ontwerp dan zullen wij nog een paar ontwerpjes maken tot dat u de vloer  heeft die  u u voor ogen heeft.

castelo-tegels-20x20-cirkel

Castelo Tegels Leggen

Wilt u zelf u Castelo Tegels leggen?

Zelf Castelo Tegels leggen kan  natuurlijk ook altijd. Laat u vooral  goed informeren hoe u het beste te werk kunt gaan met de Castelo tegels, ze zijn nl. niet altijd maat vast. Mocht u geïnspireerd zijn geraakt kom dan rustig eens langs en we bespreken de vele mogelijkheden.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *